Skrivebord.dkSkrivebord.dk

Kontakt os på +45 3333 0520

Privacy Policy

Generelle oplysninger

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

CVR nummer: 76554714

Betaling

DK/VISA 
Visa electron 
Maestro
Mastercard

Gebyrer: 1,1% af købsbeløbet hvis kortet er udstedt i Danmark

2,95% af købsbeløbet hvis kortet er udstedt uden for Danmark.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Hos Skrivebord.dk kan du betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB, American Expres, Eletronisk faktura og ved bankoverførsel (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen). Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Skrivebord.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Skrivebord.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Er købet under 6000,- koster levering 500 kr, og over 6000,- koster leveringen 200 kr. Dette er ved direkte levering til døren. Ved afhentning på vores lager, under 6000,- koster leveringen 300,- og over 6000,- til lager er det fragtfrit. 


Hos Skrivebord.dk bestræber vi os på en hurtig levering. Alle ordrer afsendes indenfor 2 - 5 hverdage. Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det i feltet under ’bemærkninger’, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at få dem frem til den ønskede dato. Vi er lagerførende i de fleste varer du finder på vores hjemmeside. Men ved specialbestillinger er der op til 8 – 10 dags levering. Du vil få besked via mail eller telefon. Dog kan det forekomme at enkelte varer er udsolgt og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig. 


Rettidig levering forudsætter dog at transportfirmaerne vi bruger overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS/Post Danmark/øvrige transportører, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Skrivebord.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS/PostDanmark/øvrige transportører. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Skrivebord.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS eller øvrige transportørers målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Skrivebord.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Der leveres ikke til Færøerne og Grønland 

Fortrydelsesret og varereturnering

Der er 14 dages fortrydelsesret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den.  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købesummen til din konto uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Send en mail til info@stelling.dk med angivelse af hvad du returnerer herunder ordrenummer samt dit registrerings - og kontonummer. Vi tilbagefører pengene med det samme vi har modtaget og godkendt varen. Send varen til:


Stelling A/S
Lille Kirkestræde 2
1072 København K

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Skrivebord.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Skrivebord.dk indenfor rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. I forbindelse med reklamationssager afholder Stelling dine rimelige returneringsomkostninger. 

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Stelling A/S
Lille Kirkestræde 2
1072 København K
Tlf 33 33 05 20 
Mail: info@stelling.dk 


Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

 Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Stelling
Lille Kirkestræde 2
1072 København K
Tlf. 70 20 16 86 
Mail: info@Stelling.dk 

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Skrivebord.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer til din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Klage

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@stelling.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til moe@stelling.dk, Stelling A/S administrationen, Amagertorv 9, 2. sal 1160 København K, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Link til: Standardfortrydelsesformular

 Sikkerhed og persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos www.skrivebord.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på www.skrivebord.dk er administrationen på Amagertorv 9, 2.sal 

Ingen personlige oplysninger der registreres hos www.skrivebord.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Stelling.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen 'Funktioner' og menupunktet 'Internetindstillinger'.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve 'kontrakten' (købsaftalen) lagres ikke hos www.skrivebord.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Direktøren og de ansatte for Stelling A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Som registreret hos skrivebord.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@stelling.dk

Webstatistik.

Vi bruger en webstatistik på skrivebord.dk  hvilket betyder, at et statisk-system opsamler information, som kan give et statisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.